Fredheim skolekorps

Ønsker du å støtte korpset?

Det koster å drifte et korps. For å skaffe penger til instrumenter, uniformer, undervisning og det som hører med er vi avhengige av dugnad og innsamlede midler. Vi har mange støttespillere i Gjøvik, noe vi er veldig takknemlige for! 

Kunne du også tenke deg å støtte oss økonomisk finnes det flere måter å gjøre dette på:

 

Vipps

Fredheim skolekorps har vippsnr 14350.

 

Støttemedlemsskap

Å være støttemedlem innebærer å betale inn et valgfritt beløp til korpset, alle bidrag settes stor pris på. Hver vår går musikantene rundt i nabolaget i Fredheim skolekrets med giroer i postkassene. Om du ønsker å bidra men ikke har mottatt giro kan støtte innbetales på korpsets konto nr 2010.20.63393. Merk innbetalingen med "støttemedlem".

 

Tryg og Norges Musikkorps Forbund

Norges Musikkorps Forbund har et samarbeid med Tryg Forsikring som gjør at medlemmer og støttespiller kan støtte korpset økonomisk.

Når medlemmer og støttespillere/familie/venner blir privatkunde i Tryg Forsikring, får de opptil 23% rabatt på forsikringer, kun ved å oppgi navnet på korpset de ønsker å støtte. Dette blir registrert, og korpset mottar 3 % av det medlemmene og andre som vil støtte korpset, betaler i forsikring - som en slags grasrotandel. Korpset mottar denne støtten hvert år så lenge disse er kunder i Tryg.

Ønsker du å vite mer om avtalen, eller hjelp til å ta i bruk forsikringen er kontaktperson Finn Rønning, Innlandet Finans og Forsikring, tlf 96509716.

 

Grasrotandelen

Tipper du? Nå kan du støtte Fredheim Skolekorps hver gang du spiller hos Norsk Tipping. Via Grasrotandelen kan du velge ett lag eller én forening som skal motta 7 prosent av det beløpet du spiller for. Dette koster deg ingenting, men er en viktig inntektskilde for Fredheim Skolekorps! Slik knytter du deg til en grasrotmottaker:

Norsk-tipping.no:

Logg deg inn med kort og kortleser og velg Min side, deretter Grasrotandelen. Her kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og enkelt knytte deg til. Organisasjonsnummeret er 979263813.

Norsk Tipping Mobilspill:

Last ned den siste versjonen av Norsk Tipping Mobilspill – dette gjør du under Min Side, deretter trykker du Oppdater. Deretter kan du søke opp den mottakeren du ønsker å støtte og knytte deg til direkte fra Norsk Tipping Mobilspill.

SMS:

Send kodeord GRASROTANDELEN 979263813 til 2020(Tjenesten er gratis).

Kommisjonær:

Søk opp den mottakeren du ønsker å støtte på grasrotandelen.no/ norsk-tipping.no – skriv deretter ut strekkoden og ta den med til kommisjonæren. Alternativt kan kommisjonæren søke opp mottakeren for deg på terminalen.

 

Vi takker for alle bidrag!